עוגות תות עם זיגוג גבינת שמנת לימון
עוגות תות עם זיגוג גבינת שמנת לימון הוא צמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תותים, גבינת שמנת, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: (2-מרכיב) עוגות סודה תות עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגת גזר עם גבינת שמנת-זיגוג גרידת לימון, ו לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו 14 כוסות קאפקייקס עם ספינות נייר.
כדי להפוך מחית תות שדה, דופק תותים קפואים בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ שווה.
להוסיף 2 כפות מים, דבש, 1/2 כפית לימון גרידת, וסוכר. להתמזג עד חלקה.
מקציפים תערובת עוגה, 1 כוס מים, ביצים, ושמן צמחי בקערה גדולה עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח; להגדיל את מהירות מערבל בינוני ומכה במשך 2 דקות. הכה גרידת לימון לתוך הבלילה. מלא כוסות cupcake מוכן 2/3 מלא. זרוק כפית של רסק תות לתוך המרכז של כל חלק של הבלילה cupcake.
אופים קאפקייקס בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 18 עד 22 דקות. קיסם שיניים מוכנס ליד המרכז צריך לצאת נקי.
בואו cupcakes להתקרר לפחות 30 דקות.
כדי להפוך את הדובדבן, במקום גבינת שמנת וחמאה בקערה והכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מערבבים בסוכר של ממתקים; תערובת בתמצית וניל, מיץ לימון וגרידת לימון. מקררים ציפוי עד cupcakes הם מגניבים מספיק כדי פרוסט. פרוסט מקורר קאפקייקס עם ציפוי.