עוגות תפוחים מטוגנות
פשטידות תפוחים מטוגנים הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח לא מאובטח, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח עם המלח ואבקת האפייה. בקערה גדולה, לשלב את החלב החם עם התקצרות ומערבבים רק עד כמעט נמס; לא צריך להיות כמה חתיכות בגודל אפונה של קיצור שמאל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במזלג עד לקבלת הבצק. לאסוף את הבצק ולשים עד חלקה.
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ 6 אינץ', עוטפים בפלסטיק ומקררים עד שמצונן, לפחות 2 שעות.
בסיר בינוני, לשלב את התפוחים עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים מאוד הנוזל נספג, כ 45 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד מעורבב. מערבבים בצימוקים ולתת מגניב.
חותכים את יומן הבצק ל -12 חתיכות אפילו לגלגל כל חתיכה לכדור. עבודה עם מחצית הכדורים בכל פעם, על משטח מקומח מאוד קל, לגלגל כל כדור לסיבוב 6 אינץ'.
צחצח את הקצוות במים. תל 2 כפות ערמות של מילוי התפוח על המחצית התחתונה של כל סיבוב. מקפלים את הבצק על המילוי כדי לעשות חצי ירח, משאיר גבול 1/2 אינץ'; הקש על הקצוות כדי לאטום. באמצעות מזלג מקומח קל, מקמט את הקצוות באופן דקורטיבי.
מעבירים את העוגות לתבנית אפייה גדולה, מקומטת קלות וחוזרים עם כדורי הבצק הנותרים ומילוי.