עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן
עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, עוגות תפוחי אדמה סלמון מעושן עם קרם שום, ו סלמון מעושן ועוגות בקלה.
הוראות
תכיני את עוגות תפוחי האדמה. להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. עצה בתפוחי האדמה ומבשלים 10-15 דקות עד רך.
מסננים היטב, ואז לחזור למחבת החמה במשך 1-2 דקות כדי לאפשר כל לחות עודפת להתאדות. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer או מסננת כדי לקבל מחית בסדר באמת.
שקול 250 גרם של מחית ומקום בקערה (אתה לא צריך הרבה שנשאר). עצה בקמח, אבקת אפייה ומלח כפית 1.
מערבבים יחד עד התערובת יוצרת בצק רך. צורה לכדור, ואז להטות החוצה על משטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך מעגל על פני 20cm ו 1cm עבה.
חותכים ל8 טריזים משולשים ואבק בנדיבות בכל רחבי עם קמח. עוגות תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר או קפוא עד 1 חודש.
הגדר מחבת גדולה, לא מקל על חום בינוני (אין צורך להוסיף שמן). כאשר חם, יבש מטגנים את העוגות במשך כ 3-5 דקות בכל צד עד הזהב מבושל דרך. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. מערבבים קצת מים לתוך הגבינה הרכה עד שהוא כף.
מניחים את עוגות תפוחי האדמה על צלחות, העליון עם גושים של גבינה רכה פרוסת סלמון מעושן, ואז לפזר על הבצל האדום, צלפים וגרידת לימון כדי לסיים.