עוגות תפוחי אדמה תרד עם רוטב עגבניות קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה תרד עם רוטב עגבניות קלוי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 477 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, שמן זית, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות תפוחי אדמה מתובלות ברוטב עגבניות ג'ינג'ר, עוגות בטטה עם רוטב עגבניות קארי וביצה עלומה, ו עוגות תפוחי אדמה פודינג שחורות עם ביצים מטוגנות ועגבניות צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את העגבניות בשכבה אחת על תבנית אפייה, מפזרים מלח ופלפל, ומעילים היטב עם שמן הזית. צלי במשך 35 דקות, או עד שהעורות יבשלו. מגניב ופרה; להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החמאה, להמיס, ואז מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב, עד נבול.
העברה ללוח חיתוך ולתת מגניב. לסחוט את התרד יבש דק קוצצים; מקום בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיפים את פירה, פרמזן, וגרידת לימון, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל; מערבבים עד בשילוב טוב. מערבבים את פירורי הלחם, 1/4 כוס בכל פעם, עד התערובת מחזיקה יחד. לטפוח לתוך 2 אינץ 'על ידי 1/2 אינץ' - עוגות עבות. לדלות בקמח, ללטף את כל עודף.
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את העוגות ומבשלים עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מסדרים את העוגות על רוטב העגבניות הקלוי. למעלה עם מוצרלה, אם תרצה.