עוגיות ארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו (ארוחת בוקר ללא לחם) עוגיות ארוחת בוקר בריאות, עוגיות ארוחת בוקר, ו עוגיות ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.