קושיקשה
מוכן ב22 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות בראן צימוקים פריכים

עוגיות בראן צימוקים פריכים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בראן קראנץ ' צימוקים, עוגיות לעיסה בראן צימוקים, ו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF. יש להכין תבנית אפייה ungreased גדול.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ושיבולת שועל בקערה קטנה; סט aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח חמאה וסוכרים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים ביצה ווניל; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב עם כף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים דגנים, קוקוס, אגוזים ושוקולד צ ' יפס (או פירות יבשים). טיפה על ידי ערימות כפיות המרווח 2 סנטימטרים זה מזה על גבי גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
פירות יבשיםפירות יבשים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר על מגש במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה לסיים קירור.