עוגיות ג'ינג'ר בורבון כתום
עוגיות ג'ינג'ר בורבון כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 236 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קיצור, ליקר תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בורבון דם כתום ג'ינג'ר Fizz, עוגיות ג'ינג'ר תפוז, ו עוגיות ג'ינג'ר כתום לעיס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהכין 3 יריעות עוגיות עם מחצלות סיליקון או נייר קלף מרוסס nonstick.
במיקסר עם מצורף whisk, לערבב קיצור חלמון ביצה במשך 3 עד 4 דקות או עד אוורירי. לאחר מכן מוסיפים סוכר, ליקר תפוזים, בורבון ומלח, ערבוב שוב במשך 2 עד 3 דקות עד מעורבב היטב.
הסר ממיקסר. ואז בקערה, לשלב קמח וסודה לשתייה, לטאטא עד מעורבב היטב. לאחר קמח / סודה לשתייה הוא מעורב, להוסיף סוכר / קיצור ומערבבים היטב עד כל הקמח כבר מעורב באופן שווה לתוך נוזל סוכר. לאחר ערבוב, לאפשר תערובת לשבת במקרר במשך 10 עד 15 דקות.
לאחר הקירור, לגלגל את הבצק עד עובי 1/4 אינץ ' עם מערוך על דלפק קמח נקי.
חותכים לצורות עוגיות הרצויות, ואז חוזרים על התהליך עד שכל הבצק נחתך. לאחר מכן, מניחים עוגיות על יריעות עוגיות מוכנות 3 עד 4 אינץ ' זה מזה.
לבסוף למזג קינמון, זנגביל, וסוכר חום בקערה קטנה עד מעורבב היטב. לאחר מכן מברשת עוגייה עם הביצה whisked ולסיים עם ציפוי, מתפשט באופן שווה. לאחר מכן אופים במשך כ 15 דקות או עד שנעשה.
סיום עם אבקת סוכר, מגישים עם ליקר ביצים וליהנות.