עוגיות דלעת עם ציפוי מייפל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוגיות דלעת מתובלות עם ציפוי מייפל, עוגות דלעת עם ציפוי מייפל, ו לחם דלעת עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° ויריעות עוגיות בשורה עם נייר קלף או נייר נון-סטיק. ניתן גם להשתמש בנייר כסף רגיל מרופד בשכבה דקה של ספריי בישול.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, סודה לשתייה ומלח בקערה עד לשלב היטב. הגדר aside.In קערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, חמאת שמנת, סוכר חום וסוכר מגורען עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מוסיפים דלעת ומערבבים עד בשילוב טוב. לגרד את הצדדים של קערה. על מהירות נמוכה או באמצעות כף עץ, בהדרגה להוסיף תערובת קמח מ שלב 2, מכות רק עד מעורבב. מקפלים בפקאנים.זרוק כפות של בצק על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות עוגיות.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך 12 עד 15 דקות או עד הקצוות להתחיל להפוך זהב קל.
הסר מתוך גיליון עוגיות ולתת מגניב.הפוך הדובדבן:: בקערה קטנה, לשלב סוכר של קונדיטור, שמנת ו מייפל טעם. באמצעות מקצף קטן או מזלג, להתמזג עד הדובדבן הוא חלק ורזה מספיק כדי לטפטף ממזלג.
הוסף יותר שמנת לפי הצורך כדי להשיג את העקביות הנכונה. ציפוי כפית על עוגיות מקורר.עושה על 4 תריסר