קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר

עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את עוגיות שוקולד צ'יפס הטוב ביותר. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת כל הזמן, עד חלקיקים מתחילים להפוך חום זהוב חמאה מריחה אגוזים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
להסיר מהחום ולהמשיך מערבולת המחבת עד החמאה היא חום עשיר, כ -15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
העברה לקערה בינונית, לטאטא בקוביית קרח, להעביר למקרר, ולאפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות, לטאטא מדי פעם. (לחלופין, לטאטא מעל אמבט קרח כדי לזרז את התהליך).
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בינתיים, לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים סוכר מגורען, ביצים, ותמצית וניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
להקציף על מהירות גבוהה בינונית עד התערובת היא בצבע חום-צהוב חיוור ונופל את המטרף בסרטים עבים כאשר הרים, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
Fit paddle attachment onto mixer. כאשר תערובת חמאה חומה יש מקורר (זה צריך להיות רק מתחיל להפוך אטום שוב המשרד סביב הקצוות),
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים סוכר חום וחמאה חומה מקוררת לתערובת ביצה במערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
9
מערבבים על מהירות בינונית לשלב, על 15 שניות.
10
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בקושי משולב אבל כמה קמח יבש עדיין נשאר, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
11
מוסיפים שוקולד ומערבבים נמוך עד שהבצק מתאחד, בערך 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
12
מעבירים למיכל אטום ומקררים את הבצק לפחות בן לילה ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
13
כאשר מוכן לאפות, להתאים מדפים תנור כדי העליון והתחתון עמדות באמצע ולחמם מראש תנור כדי 163°. באמצעות כף גלידה 1-אונקיה או כף, מקום כפות של בצק עוגיות על גיליון אפייה שאינו מקל או קלף מרופד. כל כדור צריך למדוד כ 3 כפות נפח ואתה צריך להיות מסוגל להתאים 6 עד 8 כדורים על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
14
מעבירים לתנור ואופים עד חום זהוב בקצוות אבל עדיין רך, 13 עד 16 דקות, מחבתות מסתובבות לאחור לחזית ולמעלה ולמטה חצי דרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
הסר גיליונות אפייה מהתנור. בעוד עוגיות עדיין חם, מפזרים קלות מאוד עם מלח גס בעדינות להקיש אותו להטביע.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
16
תן מגניב במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
חזור על שלבים 3 ו -4 לבצק עוגיות שנותר. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום, שקית ניילון, או צנצנת עוגיות בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2