עוגיות חמאת בוטנים שוקולד טביעת אצבע
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים שוקולד טביעת אצבע, עוגיות חמאת בוטנים טביעת אצבע שוקולד, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד טביעת אצבע.
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים עליונים-בינוניים ותחתונים וחמם מראש תנור ל-375 ° F. קו שני דפי אפייה בנייר אפייה. בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים חמאה, סוכר, ומלח על מהירות בינונית עד בשילוב ושמנת.
מערבבים בחמאת בוטנים עד בשילוב, אז ביצה ווניל.
בקערה קטנה, מערבבים קמח עם אבקת אפייה וסודה לשתייה.
הוסף לתערובת חמאת בוטנים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
טופס 48 כדורי בצק, כל כ 2 כפיות נפח. שטח שווה על יריעות עוגיות, 2 אינץ ' זה מזה (כ 24 למחבת). לחץ על האצבע עמוק לתוך מרכז כל כדור בצק.
אופים עד חום זהוב פריך, 10 עד 12 דקות, מחבתות סיבוב באמצע אפייה. אפשר להתקרר לחלוטין.
באמצעות מיקרוגל או בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, להמס שוקולד עם שמנת, ערבוב בעדינות עד חלקה.
תן מגניב עד התערובת היא עקביות של פודינג רך. באמצעות שתי כפיות קטנות, כפית את תערובת השוקולד לתוך כל עוגייה.
בואו עוגיות לשבת עד גנאש מוגדר. עוגיות מקורר ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. כדי לערום, מניחים שכבה של נייר קלף בין כל שכבה של עוגיות.