קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות טבק

עוגיות טבק
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוגיות, מלח, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דרך הטבק, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 179°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
כדי להפוך את מי הטבק: לקלף מחצית השכבות את הסיגר ולהשליך. להפריד את עלי הטבק הפנימיים. שמור 2 כפות של עלים קצוצים לשימוש בעוגיות; להפריש. יש לשטוף את העלים הנותרים מתחת למים חמים במשך 3 דקות. ממלאים קערה קטנה עם 3 כוסות מים חמים ותלול את עלי הטבק במים במשך 10 דקות. מסננים את המים וזורקים את עלי הטבק. מי הטבק יהיו די חזקים, עם עוקץ ניקוטין.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
כדי להפוך את פתיתי הקוקוס: בסיר בינוני, לשלב את הקוקוס, קפה, קולה, מולסה, סוכר, ומי טבק. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים במשך כ 20 דקות, עד שכל הנוזל כבר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מעבירים את פתיתי הקוקוס לתבנית אפייה ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
כדי להפוך את העוגיות: בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים יחד עם מזלג. ממיסים את השוקולד והחמאה על דוד כפול. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, חלב חמאה, וניל, וטבק. מערבבים לתוך תערובת השוקולד, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
כפית את הבצק 1 כף בכל פעם על גיליון האפייה מוכן. השאירו מקום בין העוגיות להתפשט בעת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
פלפל ארבולפלפל ארבול
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מעל כל עוגייה עם קצת פתיתי קוקוס טבק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
9
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד צמרות העוגייה לפצח אבל העוגיות עדיין רכות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
בואו מגניב במשך 3 דקות לפני הטיפול. להרים עם מרית ולהעביר את העוגיות מתלה תיל. או לתת להתקרר לחלוטין ולאחסן במיכל אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "