עוגיות ממרח אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות אגוזי לוז שוקולד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. אם יש לך עוגיות, וניל, ממרח שוקולד אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות אגוזי לוז, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
לעוגיות: מחממים תנור ל 177°. קרם חמאה במערבל חשמלי במשך 3 דקות עד אור ורך.
מוסיפים את הסוכרים ושוקולד אגוזים
מורחים ומערבבים היטב, מגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח אפילו ערבוב.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות במשך 30 שניות בין כל אחד.
מוסיפים את הוניל ומערבבים במשך 10 שניות.
לנפות יחד את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה (לא לדלג על שלב זה כמו ניפוי מבטל גושים של קקאו).
מערבבים לתוך תערובת החמאה במהירות נמוכה עד משולב באופן מלא, גירוד למטה הצדדים לפחות פעם אחת כדי להבטיח אפילו ערבוב. מקפלים את שבבי השוקולד ואגוזי לוז ומקררים את הבצק במשך עשר דקות.
כף טיפות בגודל כף של בצק על נייר קלף מרופדת דפי עוגיות.
אופים ב 177° במשך 10-12 דקות. אפשר להתקרר על הסדינים לדקה או שתיים לפני העברה למתלה תיל כדי לסיים קירור.
מניחים את כל אגוזי לוז בתנור F 300 במשך כעשר דקות.
תן מגניב מעט ולאחר מכן להסיר עורות. (או להשתמש אגוזי לוז כבר blanched).
מניחים את אגוזי לוז במעבד מזון לטחון עד שאתה מקבל משחה.
מוסיפים את השוקולד המומס למעבד המזון.
להביא את החלב המרוכז ואת הדבש לרתיחה ולאחר מכן להוסיף 1/3 של תערובת זו לתוך מעבד המזון.
מערבבים, מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב-דבש הנותרים.
לאחסן במקרר במשך 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "