קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 52 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד), שוקולד גאנש טורט, ו טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים דק אגוזים וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
2
מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב. האם קדימה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה פאן תחתון עם נייר קלף; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר מעל מים. שוקולד מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
למדוד 1/3 גביע פיסטוק להדביק ולהעביר לקערה קטנה (כיסוי ושמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מניחים שאריות פיסטוק הקערה גדולה; להוסיף חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב. מקציפים חלמונים, ואז שוקולד נמס. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות המשרד טופס. לנפות סוכר חום מעל ולקפל פנימה באמצעות מרית גומי גמישה, לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 4 תוספות; להעביר הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים טורט עד המרכז הוא מעט נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה עדיין מחובר, על 1 שעה. טורט מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד חלקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
חותכים טורט לתוך טריזים; מקום על צלחות.
4
יוצקים גנאש חם מעל.
5
מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל