שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 52 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד), שוקולד גאנש טורט, ו טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים דק אגוזים וסוכר במעבד.
מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב. האם קדימה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה פאן תחתון עם נייר קלף; נייר חמאה.
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
הסר מעל מים. שוקולד מגניב לפושר.
למדוד 1/3 גביע פיסטוק להדביק ולהעביר לקערה קטנה (כיסוי ושמורה לשימוש אחר).
מניחים שאריות פיסטוק הקערה גדולה; להוסיף חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב. מקציפים חלמונים, ואז שוקולד נמס. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות המשרד טופס. לנפות סוכר חום מעל ולקפל פנימה באמצעות מרית גומי גמישה, לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 4 תוספות; להעביר הבלילה למחבת מוכנה.
אופים טורט עד המרכז הוא מעט נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה עדיין מחובר, על 1 שעה. טורט מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד חלקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. לחמם מחדש לפני השימוש.
חותכים טורט לתוך טריזים; מקום על צלחות.