עוגיות מקרר דובדבנים-שקדים
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. לכי לחנות וקחי דובדבנים מסוכרים, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות שקדים דובדבן, עוגיות שקדים דובדבן, ו עוגיות דובדבן שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שקדים במחבת כבדה ungreased. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום בהיר. מגניב 10 דקות. במעבד מזון, לעבד שקדים עד קצוץ דק; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה וקרם.
מוסיפים ביצה ושקד לחלץ; לנצח על מהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת אפייה ומלח עד צורות הבצק. מערבבים דובדבנים ושקדים קצוצים.
טופס בצק לתוך 2 (8 אינץ') יומני. לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה. מקררים לפחות 2 שעות.
חותכים את הבצק לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ'. על דפי עוגיות ungreased, במקום פרוסות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 7 עד 9 דקות או עד הקצוות מתחילים להפוך חום זהוב. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור.