עוגיות מרשמלו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגיות מרשמלו, עוגיות מרשמלו, ו בראוני אדום קטיפה דביק s ' mores ברים.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
חותכים שתי חתיכות 16 אינץ 'של רדיד קו 8 אינץ' מרובע אפייה מחבת, המאפשר עודף לתלות על הצדדים. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
לשבור קרקרים גרהם לחתיכות קטנות ודופק במעבד מזון עד שהם הופכים פירורים בסדר. ממיסים 4 כפות חמאה.
מוסיפים חמאה מומסת, 1 כף סוכר, ו 1/4 כפית מלח לפירורים ודופק לשלב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת מוכן.
ממיסים שוקולד ו 8 כפות הנותרים חמאה בקערה בינונית במיקרוגל, 1 עד 2 דקות, לעצור כל 20 שניות כדי לערבב עם מרית גומי.
העברת תערובת לקערה גדולה וקריר, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
עם כף עץ, מערבבים את שאר 1/2 כוס סוכר, ביצים, אבקת אספרסו, וניל, ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים מצורפים. אל תאפה יותר מדי.
העברה למתלה קירור העליון עם מרשמלו.
התאם את מתלה התנור למקום השלישי העליון ואת מטלית החום. לצלות עד מרשמלו הם חום זהוב, 1 עד 3 דקות. מגניב במחבת 1 שעה. באמצעות קלע לסכל, להעביר ישירות מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
חותכים לריבועים 2 אינץ ומגישים.