עוגיות פעמון חתונה תות
מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת מחבת שקדים תות {+2-שנה יום נישואין}, עוגיות חתונה מקסיקניות, ו עוגיות חתונה איטלקיות II.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת, גבינת שמנת וסוכר עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לרביעיות. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קל, לרדד כל פיסת בצק ל 1/8-in. עובי.
חתוך עם 2-in משוריין. חותכי עוגיות עגולים.
מקום 1 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased. כפית 1/4 ריבה במרכז ולהתפשט בתוך 1/4 ב. של קצה.
צורה לפעמון על ידי קיפול קצוות של בצק להיפגש על מילוי.
אופים ב 375° במשך 8-10 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מתלים חוט מגניב. אבק עם סוכר של ממתקים.