עוגיות צ'רי קולה®
Cherry Coke® Cupcakes הוא קינוח שמגיש 12. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. אם יש לכם קולה בטעם דובדבן, דובדבני מרשינו, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 11% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שתף קולה: קאפקייקס שוקולד קולה עם ציפוי וניל דובדבנים , קאפקייקס דובדבן קולה וקאפקייקס צ'רי קולה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 12 כוסות מאפינס בציפוי נייר.
מערבבים תערובת עוגה וקולה בטעם דובדבנים יחד בקערה עד לקבלת בלילה חלקה. מזלפים את הבלילה לכוסות מאפינס מוכנות בערך 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שמאפינס חוזרים כשנוגעים בהם קלות, 18 עד 23 דקות. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת.
מקציפים שמנת בקערה גדולה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קצף; מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. הרם את המקצף או הקצפה ישר למעלה: הציפוי יוצר פסגות חדות; לְקַרֵר.
חותכים שקע מהמרכז העליון של כל קאפקייק וממלאים ב-2 עד 3 דובדבנים ממלית פאי הדובדבנים.
מעבירים את הציפוי לשקית זילוף או לשקית ניילון עם פינה אחת חתוכה. פרוסט קאפקייקס ומעל כל אחד מהם דובדבן מרשינו.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "