עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות
. אם יש לך גבינת שמנת, פקאן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות, ברים עוגת גבינה תות קפוא, ו עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, קמח, סודה לשתייה, מלח, וקינמון בקערה. תניח בצד.
לנצח את החמאה, סוכר חום, ו 1/4 כוס סוכר לבן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים את הביצה הראשונה לתוך החמאה עד מעורבב לחלוטין, ואז להכות את הוניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים בתערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים בפקאנים; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה. זרוק כפיות של הבצק 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 9 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
בינתיים, לנצח את גבינת שמנת 1 כוס סוכר לבן בקערה גדולה עד חלקה.
מניחים את התותים בבלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד חלקה. מערבבים פירה תות לתוך תערובת גבינת שמנת, ואז לקפל את הקצפת.
להרכיב כריכים על ידי הפצת עוגת הגבינה מילוי על החלק התחתון של עוגייה קרקר גרהם, ואז ציפוי עם עוגייה בגודל דומה. חזור על הפעולה עד שכל הכריכים יהיו מוכנים. עצור לפחות שעה לפני ההגשה.