עוגיות שוקולד חמאת בוטנים
גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, קלוי יבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, עוגיות חמאת בוטנים עם חמאת בוטנים מלא שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום, וסוכר עד מעורבב היטב. מקציפים את הביצה, החלב והוניל. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לתערובת מוקרם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ובוטנים. צנן את הבצק במקרר במשך 15 דקות. זרוק כפות ערמות של בצק על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 12 עד 14 דקות, או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 1 דקה על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להעביר מתלי קירור חוט. אחסן היטב.