סנדלר אגס דובדבן משובץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו סנדלר אגס דובדבן. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו סנדלר אגס חמוציות, אגס ביסקוויט טיפה וסנדלר דובדבן מיובש, ו סנדלר תפוחים-פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מעבירים ל -2 קט משומן. תבנית אפייה.
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית למשך 7 דקות או עד להזהבה; יוצקים מעל תערובת אגסים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מבעבעים.
במעבד מזון שלבו סוכר וג ' ינג ' ר; מכסים ומעבדים עד קצוץ דק.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח; מכסים ומעבדים למשך 3 שניות או עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חמאה; מעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים חלב חמאה ודופק רק עד שנוצר בצק רך. ירידה על ידי כפות על תערובת אגס חם.
אופים, ללא כיסוי, במשך 35-40 דקות או עד שהציפוי חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ל ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב ומצטיין באופן מפתיע בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה, וניחוחות פרחוניים קל ואחריו חיך פריך, צפחה רוויה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים, ואבן רטובה..."- עורך דין יין " יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט פריד מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין