עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס פקאן קלויות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס פקאן קלוי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד צ'יפס, טופי, פקאן קלוי ועוגיות קוקוס, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת פקאן קלויות, ו שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
מניחים אגוזי פקאן על תבנית האפייה ואופים במשך 6 עד 8 דקות או עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם (להיות מבריק).
הסר מהתנור וזרוק עם כפית חמאה.
מפזרים מלח ולתת מגניב. לקצוץ.נגב את תבנית האפייה המעוטרת היטב והנח עליה את הקוקוס. טוסט במשך כ 6 דקות או עד שהוא זהוב סביב הקצוות.
תן cool.In קערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה מגניב, סוכר חום וסוכר מגורען עד שמנת. הכה בביצה ווניל עד שהם combined.In קערה נפרדת, לערבב יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ו salt.By יד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של המיקסר, מערבבים את תערובת הקמח.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס, אגוזי פקאן קלויים וקוקוס לבצק ומערבבים היטב.באמצעות (בנדיבות!) כף גדושה, לאסוף 15 ערימות של בצק. אתה יכול לאפות אותם מיד, או לגרוף אותם על מגש מרופד רדיד, צמרמורת, ואופים לפי הצורך.מסדרים כ 3 אינץ ' בנפרד על גליונות אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים גיליון אחד בזמן במשך 12-14 דקות או עד עוגיות זהובות חום.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.