עוגיות שוקולד צ'יפס קינמון
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם קמח, ג'יררדלי קקאו צ' יפס אפיית שוקולד מריר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס קינמון, עוגיות שוקולד צ'יפס צימוקים קינמון, ו עוגיות שוקולד צ'יפס תפוזים-קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בקערה גדולה, להכות חמאה עם מערבל חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר חום, סוכר מגורען, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לנצח עד בשילוב, גירוד קערה מדי פעם. לנצח ביצים וניל עד בשילוב. הכה בכמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול עם המיקסר. מערבבים בכל קמח שנותר עם מרית או כף עץ. מערבבים את 2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה.
צור בצק לכדורים בגודל 1 אינץ 'והנח 2 אינצ' ים בנפרד על תבנית אפייה ungreased.
אופים במשך 6 עד 8 דקות או רק עד הקצוות משחימים קלות. מגניב על גיליון עוגיות במשך 2 דקות.
להעביר מתלים תיל; מגניב לחלוטין.
לטפטוף שוקולד, בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל, לשלב את 1/2 כוס Ghirardelli 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
ליהנות באופן מיידי, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע, או להקפיא עד 3 חודשים.