עוגיות שקדים אפרסק
פצפוצי שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 241 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם אפרסקים, אמרטו, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות תות שקדים-שיבולת שועל, עוגיות תות שקדים-שיבולת שועל, ו עוגת שקדים-cornmeal Strawberry Shortcakes.
הוראות
מניחים קמח שקדים במחבת יבשה מעל חום בינוני. מבשלים 4 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
שקול או כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים חלב חמאה, שמן ואמרטו; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 עד 7 פעמים עם ידיים מקומטות. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים. לטפוח כל חתיכה לתוך מעגל 4 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
חותכים כל מעגל ל 4 טריזים, חיתוך לתוך אבל לא דרך בצק.
אופים ב 350 במשך 27 דקות או עד הזהב.
חותכים את הכדורים לחתיכות.
מערבבים אפרסקים, אבקת סוכר, ומיץ ליים. לפצל כל טריז shortcake במחצית אופקית.
מניחים 1 טריז על כל אחד 8 צלחות קינוח; למלא כל אחד עם תערובת אפרסק 1/4 כוס ו 1 כף קצפת ציפוי.