עוגיות שקדים פטל לעיס
חטיפי שקדים בטעם פטל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, חמאה, שיבולת שועל מהירה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגיות שקדים-Raspberry, חטיפי גרנולה בטעם פטל, ו שקדים Joy Oat ברים (רך & לעיס!) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. שמור תערובת 1 כוס לציפוי. כדי להישאר תערובת, מערבבים ביצה עד רק רטוב.
לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה לתחתית המחבת, באמצעות אצבעות או תחתית כוס המדידה.
מורחים עם ריבה. סדר פטל על ריבה. מערבבים שקדים לתוך תערובת פירור שמורה; מפזרים באופן שווה על פטל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד העליון הוא זהב. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.