עוגיית מרציפן שקדים
עוגת מרציפן שקדים היא צמחוני ומספק כ 60 מנות. יש קינוח זה 148 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, ממרח שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-20 דקות. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו מתכון מרציפן (משחת שקדים) , המיכלאנג'לו (מילקשייק מרציפן ושקדים), ו עוגת דובדבנים עם מרציפן שקדים קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את החמאה לתוך הקמח בקערת ערבוב עם חותך מאפה או מזלגות עד שהוא דומה אפונה קטנה. בהדרגה להוסיף מים קרים כקרח לתערובת, ערבוב קל עד התערובת לחה מספיק כדי ליצור כדור.
מניחים את כדור הבצק לתוך קערה ומכסים בניילון נצמד.
מערבבים ממרח שקדים, סוכר, ביצים ותמצית שקדים בקערה נפרדת. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מקררים את שני התערובות 8 שעות עד לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 2 דפי אפייה.
מחלקים את המאפה ל -10 מנות. באמצעות מערוך, לגלגל כל חלק לרצועות ארוכות מדידה על 4x12 אינץ'. מחלקים את תערובת הדבק שקדים לתוך 10 מנות; להשתמש בידיים שלך כדי ליצור כל חלק לצורת נחש.
מניחים כל ' נחש ' שקדים למרכז של כל רצועת מאפה. מקפלים את הבצק מעל ולאטום את התפר, גם סגירת הקצוות. מעט מים יעזרו להחזיק את החותם. מסדרים את צד תפר הלחמניות על גבי סדיני האפייה.
חותכים חריצים לתוך לחמניות עם מספריים כל 2 אינץ'.
מקציפים ביצה לבן ומים יחד בקערה קטנה; מברשת על לחמניות מאפה מעיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.