קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת אגוזים-רום

עוגת אגוזים-רום
עוגת אגוזי לוז-רום היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת תאנים אגוזי לוז הפוכה, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות, או עד השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
בואו אגוזי לוז להתקרר על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
להעביר את אגוזי לוז למעבד מזון דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את החמאה עם הסוכר מגורען עד רכות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם רום אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערת נירוסטה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. היכו שליש מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 35 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר מתלה ולתת מגניב במחבת במשך 15 דקות. להפוך את העוגה על המדף ולכסות באופן רופף עם מגבת מטבח עד מקורר לטמפרטורת החדר. הפוך את צד ימין של העוגה למעלה ואבק את החלק העליון עם סוכר של ממתקים, ואז לחתוך טריזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי