קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בונדט לימון מאיר

עוגת בונדט לימון מאיר
צריך קינוח טבעוני? עוגת לימון מאייר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם נקטר אגבה, חלב סויה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Meyer Lemon Bundt Cake, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך 350 מעלות ושמן קל וקמח מחבת קיבולת 12 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ראשית לשלב את soymilk, גרידה, ומיץ, ולאפשר לתערובת לשבת במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
מוסיפים את צוף אגבה ושמן, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
דַק-דַק-
4
בקערה נפרדת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה וסודה, ומלח. טוחנים את זרעי פשתן למטה לתוך ארוחה בסדר, ולשלב אותם גם כן, כך הסחורה יבש הם כולם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
זרעי פשתןזרעי פשתן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך יבש, באמצעות מרית רחבה, לערבב ביסודיות עם כמה משיכות ככל האפשר, להיזהר לא לערבב יתר על המידה. ברגע שאתה להשיג בלילה חלקה, לשפוך אותו למחבת bundt מוכן שלך, להחליק את החלק העליון באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים במשך כשעה, עד חום זהוב ושיפוד מוכנס למרכז (של העוגה, לא את המחבת; זה רק יהיה טיפשי) יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני הפיכת העוגה מתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי להכין את הדובדבן, פשוט למקם את כל החומרים במעבד המזון שלך, בלנדר או ויטה
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מערבבים, ולתת לו להתמזג עד חלקה לחלוטין. היה סבלני, כי זה יכול לקחת עד חמש דקות. להעביר את הדובדבן דרך מסננת בסדר אם אתה לא בטוח כי שלה לחלוטין ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
טפטוף על העוגה שלך לפי הצורך, וליהנות תוך חשיבה על ימי שמש.
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;