קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה עם סירופ מייפל חם

עוגת בננה עם סירופ מייפל חם
טארט בננה תפוחים עם סירופ מייפל חם הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בננה שמנת חמוצה וופלים עם מייפל חם - סירופ דבש, טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם, ו פנקייק עם סירופ מייפל חם וחמאת קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מחממים את החלב, שמנת כבדה, שעועית וניל או תמצית, וחצי הסוכר לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון הוא להימנע מהכנת ביצים מקושקשות! המשך בישול על חום בינוני עד התערובת מתחילה להתעבות כך זה יהיה מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
במחבת גדולה, מטגנים את התפוחים והבננות בחמאה ומוסיפים מיץ קינמון ולימון ומערבבים למעיל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאפשר לבשל עד תפוחים רכים וקרמל צבעוניים, על 20 עד 25 דקות ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לקבלת ציפוי פירור, באמצעות כף עץ, לערבב שיבולת שועל, קמח, סוכר וחמאה עד התערובת דומה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שיבולת שועלשיבולת שועל
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
שלב את התפוחים מקורר עכשיו עם הקרם, לשפוך לתוך קליפת העוגה העליון עם תערובת שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
7
אופים עד הקרום הוא אפוי לחלוטין חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחממים סירופ מייפל כליווי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה