עוגת בננה קראנץ
עוגת בננה-קראנץ ' היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו התקצרות, בננה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת בננה קראנץ, עוגת לחם בננה, ו עוגת בננה עם פירורי פקאן קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 8x8 אינץ'. הפוך את ציפוי קראנץ שיבולת שועל: בקערה קטנה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, סוכר חום, חמאה מומסת 2 כפות אגוזי מלך קצוצים.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר לבן עד אור ורך. להתמזג בננות, ביצים, וניל.
מערבבים את קמח שיבולת השועל, קמח לכל מטרה, סודה לשתייה ומלח. מקציפים לתערובת מוקרמת. מערבבים 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים עם ציפוי קראנץ oat.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.