עוגת ברנדי משמש
עוגת משמש ברנדי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לכם ברנדי משמש, תערובת פודינג וניל מיידית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 18%. נסו עוגת ברנדי משמש, משמש ברנדי עוגה פאונד, ו ברנדי משמש ועוגה פאונד רום עם אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מפזרים אגוזי פקאן על תחתית המחבת.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת עוגה, תערובת פודינג, ברנדי משמש, שמן, מים וביצים. הכה במהירות בינונית במשך 10 דקות.
יוצקים את הבלילה מעל אגוזי פקאן במחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
כדי להפוך זיגוג ברנדי משמש: במחבת בינונית, לשלב חמאה, ברנדי משמש ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מגניב במקצת. מערבבים בסוכר ' קונדיטורים עד עקביות הרצוי.