קרבונרה פיצה צלחת עמוקה פסטה מצופה פאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1563 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת ריקוטה, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה מנה עמוקה עם רוטב ותרד עם קרום פסטה, פיצה צלחת עמוקה, ו פיצה חמה בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מים לפסטה בסיר גדול, מלח אותו ומוסיפים פסטה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד מים רותחים, לחמם מחבת גדולה עם שמן זית כתית, 3 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תוסיף פנצ ' טה ובראון, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
6
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת וזורקים. מערבבים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים ביצים עם שמנת ושופכים מעל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano Reggiano
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו ביצים להתחיל להגדיר, על 1 דקה, וללטף פסטה לתוך שכבה אפילו כדי להפוך את קרום פשטידת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
8
מניחים בתנור ומבשלים 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים יחד את הריקוטה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגה
10
הסר עוגה מהתנור להחליק את הריקוטה מעל. פיזור עם פרובולונה או מוצרלה ולחזור לתנור.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.