קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה דלעת-מערבולת מתובלת

עוגת גבינה דלעת-מערבולת מתובלת
עוגת גבינה דלעת-מערבולת מתובלת דורשת בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 461 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 73 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קרם, ג'ינג'ר טחון, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה דלעת-מערבולת, עוגת גבינה מערבולת דלעת, ו עוגת גבינה מערבולת דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. מרובע). עוטפים נייר כסף היטב סביב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים אגוזי פקאן וסוכר חום במעבד מזון; דופק עד שנוצרים פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים חמאה; דופק לשלב. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
אופים 15-20 דקות או עד חום בהיר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת ו -3 / 4 כוס סוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים שמנת חמוצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
בקערה אחרת מערבבים דלעת,תבלינים ושאר הסוכר החום. מערבבים פנימה 1-1 / 2 כוסות מתערובת גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
דלעתדלעת
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
לשכבה יוצקים 1-1 / 2 כוסות תערובת גבינת שמנת רגילה על הקרום. מורחים בעדינות 1-1/3 כוסות תערובת דלעת מעל. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
דלעתדלעת
קרוםקרום
11
חותכים שכבות בעזרת סכין כדי להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
12
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים 60-70 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מגניב עוגת גבינה על מתלה חוט 10 דקות. שחרר את הצדדים מהתבנית בעזרת סכין; הסר נייר כסף. מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
הסר שפה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.