עוגת גבינה דלעת עם מרנג שוויצרי דבש
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מערבולת דלעת טארט, קרם חמאה עם מרנג שוויצרי, ו קרם חמאה עם מרנג שוויצרי.
הוראות
הכן קרום טארט: תהליך פקאן במעבד מזון 10 עד 12 שניות או עד הקרקע דק.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 דקה או עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר ומלח.
מוסיפים ביצה, מכים רק עד מעורבב; מערבבים בוניל. מערבבים יחד קמח ופקאנים מעובדים; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד שהתערובת כבר לא מתפוררת ויוצרת כדור, מתרחקים מצדדים של קערה. לחץ על הבצק בתחתית ובמעלה הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עמוק צלחת עם תחתית נשלפת. צ ' יל 1 שעה או עד המשרד.
קרום קו עם רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר משקולות רדיד; אופים 12 עד 14 דקות יותר או עד הקרום הוא חום בהיר. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ -30 דקות). הגדל את הטמפרטורה ל-42
שכבה: מקציפים גבינת שמנת, סוכר וביצה במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד חלקה. מערבבים בגוון כתום.
מורחים על החלק התחתון של הקרום.
לטאטא יחד דלעת הבא 5 מרכיבים עד חלקה; לשפוך מעל שכבת גבינת שמנת בקרום. מכסים קצוות טארט בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 15 דקות; להפחית את הטמפרטורה עד 350, ואופים 45 עד 55 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז שכבת דלעת יוצא נקי.
העברה מתלה תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה). כיסוי וצינה 8 עד 12 שעות.
כתמים עדינים כל לחות שנאספו על גבי טארט במהלך מצמרר עם מגבת נייר.
מורחים מקצפת דבש שוויצרית על טארט. מרנג חום באמצעות לפיד מטבח, מחזיק לפיד 1 עד 2 סנטימטרים מקצפת ונע לפיד קדימה ואחורה.