עוגת גבינה מקיאטו קרמל עם רוטב קרמל
עוגת גבינה מקיאטו קרמל עם רוטב קרמל דורשת סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 791 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, garnishes: רוטב קרמל, סוכר מגורען דומינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם מקיאטו קרמל מקיאטו, עוגת גבינה ללא קרמל מקיאטו ללא גלוטן, ו עוגת גבינה עם קרמל מקיאטו עם סוכר #Cmcantwaitcgc.
הוראות
מערבבים יחד עוגיות כתוש וחמאה; תערובת לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים שמנת כבדה, אספרסו ו-9 כפות. רוטב קרמל, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל עד מוכן לשרת.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כמעט להגדיר.
הסר עוגת גבינה מהתנור; בעדינות להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה 6 שעות.
שחרר והסר צדדים של מחבת מעוגת גבינה.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם רוטב קרמל שנותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pepperidge Farm בורדו עוגיות.