עוגת גבינה עם בורבון אפרסק
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ביצים, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו ריבת אפרסק בורבון.
הוראות
לריבה אפרסק-בורבון: לקלף אפרסקים עם מקלף ירקות, בור, וקוצצים גס. למדוד 4 כוסות של אפרסקים קצוצים לתוך נירוסטה 6 ליטר או תנור הולנדי אמייל, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד מרוסק באופן שווה. מערבבים בסוכר והבא 3 מרכיבים.מביאים תערובת לרתיחה מתגלגל; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בפקטין.
בואו קצף להתיישב (על 1 דקה). תרפרף ותשליך כל קצף.לעוגת הגבינה: מחממים תנור ל-32
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, חמאה, ו 2 כף. סוכר עד פירורים לחות; לחץ על תערובת על החלק התחתון של מחבת springform משומן קלות 9 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300.מקציפים 1 כוס סוכר, קמח, גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים בורבון ושקד תמצית, להכות רק עד מעורבב.
להוסיף 3/4 כוס שמנת חמוצה, מכות רק עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. (אל תפריז.) קרום נקודה עם כפות של ½ כוס הריבה. (לא להתפשט.)
אופים ב 300 במשך 1 שעה, 45 דקות או עד עוגת גבינה מרכז בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.כבה את התנור.
הסר עוגת גבינה; להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה כדי לשחרר מחבת.החזירו עוגת גבינה לתנור ופתחו חלקית את דלת התנור. עוגת גבינה מגניבה 1 שעה בתנור.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על מתלה חוט
כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
מורחים הנותרים ½ כוס שמנת חמוצה על גבי עוגת גבינה; כף 2 כפות ריבה במרכז שמנת חמוצה