עוגת גבינה פסיפלורה
מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עיסה וזרעים מפירות פסיפלורה, סוכר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אננס ופסיפלורה, אין עוגת גבינה של פסיפלורה, ו עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 אינץ קפיצי פאן
לעוגת הגבינה: הניחו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.
מברישים תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' בציפוי קל של שמן קנולה.
מחית את מיץ המנגו והפסיפלורה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, היוגורט ועמילן התירס, פועמים לשילוב. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גרידת הליים והמיץ והדופק לשילוב. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים את עוגת הגבינה עד שהחלק החיצוני של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רופף, כ-45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת כדי להוציא מעט חום. סגור את הדלת וממשיכים לבשל את הגבינה בחום השיורי בתנור במשך 20 דקות. גימור עדין זה ממזער את הסיכון לסדק האימתני בעוגת הגבינה שלך.
הפעל סכין סביב הקצוות מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
בינתיים מכינים את התוספת: שמים כמחצית ממיץ הפסיפלורה וכל מיץ הליים בקערה בינונית ומפזרים את הג ' לטין על פני השטח. אל תערבבי. מניחים בצד עד ג ' לטין "פורח", על 1 דקה. מרתיחים את מיץ הפסיפלורה שנותר ואת כל הסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מתמוסס.
הקציפו את המיץ החם לתערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שרק מתחיל להתייצב, בערך 20 דקות. מערבבים פנימה את עיסת הפסיפלורה הטרייה והזרעים ויוצקים על גבי עוגת הגבינה המקוררת. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
להכנת קוליס מנגו: מחית את מיץ הפסיפלורה, המנגו, מיץ הליים והסוכר במעבד מזון.
הביאו עוגת גבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
הסר את טבעת צורת הקפיץ. להגשה טובלים סכין במים חמים, מנגבים יבשים לפני שפורסים כל חתיכה.