קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינת שמנת איטלקית עם רוטב פטל

עוגת גבינת שמנת איטלקית עם רוטב פטל
המתכון עוגת גבינת שמנת איטלקית עם רוטב פטל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת ריקוטה, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פבלובות אישיות עם קצפת גבינת שמנת ורוטב פטל, עוגת גבינת שמנת איטלקית, ו עוגת קפה גבינת שמנת פטל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עוטפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בנייר אלומיניום. בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי העוגיות ואת החמאה המומסת. לחץ על תערובת פירורים בתחתית התבנית ושומרים במקרר עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה מקציפים ריקוטה וגבינת שמנת יחד עם מערבל ידיים חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצים, הסוכר, המלח ותמצית הווניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
אפשר לשבת כמה דקות כדי שהבועות יוכלו לצוץ.
6
מערבבים שוב עד חלקה.
7
יוצקים את המילוי לתבנית צורת הקפיץ. הקש על התבנית על השיש כדי להסיר בועות אוויר בתערובת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
מניחים את התבנית לתבנית צלייה גדולה וממלאים במים בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים בתנור ואופים עד מילוי מוגדר העליון הוא חום זהוב, על 1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים ומניחים להתקרר. מקררים כמה שעות או לילה לפני ההגשה.
1
במעבד מזון, לשלב פירות יער, סוכר וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים לקערה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כשמוכנים להגשה, מסירים את הצד של תבנית צורת הקפיץ ומניחים עוגה על צלחת הגשה. כף את רוטב הפטל על גבי עוגת הגבינה והגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים