קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום
עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג תפוזים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. נסו עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה, ו עוגת מרנג, שוקולד וקרם קירשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו בתוך מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם לסכל. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר מהחום; להקציף אבקת קקאו, ואז סוכר. אם הבלילה עדיין חמה, בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
לטאטא בביצה ווניל, ולאחר מכן תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מורחים את הבלילה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים שכבת בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 15 עד 17 דקות. מגניב במחבת על המדף. כיסוי להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים שוקולד ו 1 1/2 כוסות חצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד שוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסרת מהחום.
3
להקציף חלמונים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם; לחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת משאירה נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני הקוסטרד רושם 77° עד175 על מדחום ממתקים, תוך ערבוב מתמיד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסננים פודינג לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים 1 1/4 כוסות חצי וחצי. מקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
6
רפרפת תהליכים במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
העברה למחבת; להפיץ באופן שווה על שכבת בראוני. כיסוי; להקפיא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח. הכה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. ממשיכים להכות עד שהקצפת יוצרת פסגות מבריקות נוקשות. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מורחים על שכבת גלידה. באמצעות מרית או גב כף, מערבולת דקורטיבית, ויוצרים פסגות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר עוגה מהמקפיא. שחרר צדדים מחבת; הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר עוגה לצלחת. באמצעות לפיד מטבח, מרנג חום או מקום תחת ברוילר 1 עד 2 דקות חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.