אם יש לכם כל מטרה קמח, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים עם קמח תירס הפוך, עוגת קמח תירס אוכמניות הפוכה, ו הפוך עוגת פירות יער קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 1/4 כוס חמאה עם סוכר חום וחומץ ב 10-11-מחבת inchovenproof עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים. מערבבים על חום בינוני עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס, כ 2 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף דובדבנים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולד
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
הסר מהחום.
4
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים סוכר; לנצח עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב 2 תוספות כל אחד, פועם רק עד מעורבב ומדי פעם מגרד את הצדדים של קערה. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים קרם טרטר ומכים עד שהלבנים נוקשים אך לא יבשים. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/4 של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר מעט. מקפלים בלבנים הנותרים 3 תוספות (הבלילה תהיה עבה). הבלילה כפית על דובדבנים במחבת, ואז להפיץ באופן שווה עם מרית אופסט כדי לכסות דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
אפיית תלתלי שוקולד
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים עוגה עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת על מתלה 5 דקות. הפעל מרית סביב קצוות העוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מניחים מגש גדול ומגישים הפוך על גבי מחבת. באמצעות מחזיקי סיר או כפפות תנור, להחזיק בחוזקה מגש ומיומנות יחד ולהפוך. השאר מחבת על גבי עוגה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סיר
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
דַק-
10
הסר מחבת. במידת הצורך, לארגן מחדש כל דובדבנים שעשויים להיות dislodged.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
תן לעוגה להתקרר לפחות 45 דקות.
12
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.