עוגת דובדבנים עליזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דובדבנים עליזה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, סוכר, ציפוי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו Cherry Cherry Crisp, Parfaits דובדבן עליז, ו כיכר דובדבנים עליזה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון בצד של 8-או 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מוסיפים קיצור, חלב ומיץ דובדבנים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מוסיפים חלבונים. מקציפים 2 דקות. מקפלים דובדבנים; לשפוך לתוך פאן.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים עם ציפוי. לקשט עם סוכריות.