עוגת דלעת פקאן עוגיות חמאה לחם
אם יש לך סוכר מגורען, מלח, חמאת עוגיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת דלעת פקאן עוגיות חמאה לחם, עוגיות דלעת חמאה קינמון לחמניות עם עוגיות חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד צ'יפס פקאן עם גלידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם התקצרות. מחבת קו עם נייר קלף בישול עם שני צדדים בולטים. מעט גריז נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, מערבבים יחד דלעת, חמאת עוגיות, סוכר מגורען, סוכר חום, 1/3 כוס חלב, שמן, 2 כפיות וניל והביצים.
מוסיפים מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים; מערבבים עם מרית גומי רק עד לשלב. מקפלים בפקאנים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר. אם חום העליון מהר מדי במהלך האפייה, מכסים בנייר כסף. מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח מרכיבים זיגוג עם להקציף עד חלקה.
יוצקים באופן שווה מעל לחם מקורר.
בואו זיגוג להגדיר לפני חיתוך.