עוגת הגבינה האולטימטיבית היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. אם יש לך סוכר, שמנת, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת הגבינה האולטימטיבית, עוגת גבינה אולטימטיבית, ו עוגת גבינה אולטימטיבית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בקערת ערבוב, לשלב את החומרים עם מזלג עד לחלח באופן שווה. בעדינות מעיל התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 8 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
יוצקים את הפירורים לתוך המחבת, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה או החלק התחתון של כוס, לחץ על הפירורים למטה לתוך הבסיס ו 1 אינץ ' במעלה הצדדים. להכניס למקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים להכות לאט עד בשילוב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומכים עד שמנת, במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים שמנת חמוצה, גרידת לימון ווניל. מעת לעת לגרד את הצדדים של הקערה ואת המקצף. הבלילה צריכה להיות מעורבבת היטב, אך לא מוכה יתר על המידה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את המילוי למחבת מצופה הקרום להחליק את החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום גדולה ומקפלים את הצדדים סביבו.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעי
7
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בחצי הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים במשך 45 דקות. עוגת הגבינה עדיין צריך להתנועע (זה יהיה מוצק לאחר מצמרר), כדי להיות זהיר לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו להתקרר במחבת במשך 30 דקות. צ ' יל במקרר, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות. שחרר את עוגת הגבינה מצדי המחבת על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב השפה הפנימית. Unmold ולהעביר צלחת עוגה. באמצעות מרית מורחים שכבה של ציפוי אוכמניות לימון חם על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חותכים את עוגת הגבינה עם סכין דק, לא משונן כי כבר טבול במים חמים. לנגב יבש לאחר כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
11
בסיר קטן להוסיף את כל החומרים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות בערך עד הפרי מתחיל להישבר מעט. השאר להתקרר לפני שמתפשטים על עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות