עוגת הגבינה של אמא
אם יש לכם גבינת שמנת, תמצית vanillan, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, 3 כפות סוכר, קינמון ומרגרינה מומסת.
מערבבים את כל החומרים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את וניל ומלח. מקפלים את השמנת החמוצה.
יוצקים הבלילה למחבת springform.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. כבו את התנור והשאירו את העוגה לפחות 30 דקות.