קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש

עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש
עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 564 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שימורי משמש, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות שחור לבן של קארן דמסקו, עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, ו פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° F. משמנים מחבת עוגה בגודל 8 אינץ ' עם תרסיס לא מקל או חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את הדבק שקדים וסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק עד בשילוב היטב, ללא גושים נראים של להדביק שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים תערובת זו ממרח שקדים בקערה של מיקסר שולחן עם תמצית החמאה והוניל. קרם זה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד שהוא קל ורך, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, ולהפוך את המיקסר בחזרה למהירות בינונית, הוספת הביצים, אחד בכל פעם. המתן עד שכל ביצה משולבת באופן מלא לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממרח שקדיםממרח שקדים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קמח עוגהקמח עוגה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לגרד את הצדדים של הקערה שוב, ולהוסיף כמחצית הקמח, לאט ערבוב בהתחלה, ולאחר מכן הפיכת המערבל בחזרה עד מהירות בינונית פעם הקמח מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן לזה לערבב בערך 1 דקה, עד התערובת היא שוב אור ורך.
7
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת ומשלבים שוב, לאט ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, למקם את המחבת על תבנית אפייה, ולאחר מכן להעביר אותם לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
אופים במשך כ 40 דקות מבלי לפתוח את התנור, כך העוגה תהיה להגדיר, ולאחר מכן לסובב את המחבת, ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות, עד העוגה הוא חום זהוב, קופץ בחזרה למגע, ובוחן עוגה יוצא עם פירור לח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
תן לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר על מדף קירור, ואז להפוך אותו מהמחבת. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה במחצית אופקית. זה עשוי לעזור להשתמש בתחתית מחבת springform או תחתית נשלפת של מחבת טארט להחזיק את העוגה יציב.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
מורחים את הריבה על השכבה התחתונה, מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ריבהריבה
12
מניחים את החלק העליון של העוגה בחזרה על גבי. עוגת אבק עם אבקת סוכר ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב