עוגת זנגביל מיושנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם רסק תפוחים, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת זנגביל מיושנת, עוגת זנגביל מיושנת, ו עוגיות זנגביל מיושנות. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מקציפים סוכר וביצים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מוסיפים רסק תפוחים, מולסה וחמאה; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
מולסה
חמאה
6
להוסיף תערובת קמח תערובת רסק תפוחים, להכות רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
קמח לכל מטרה
7
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.