עוגת ליטרת בטטה היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בטטות, גבינת שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת ליטרת בטטה, עוגת ליטרת בטטה, ו עוגת ליטרת בטטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים, ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
5
מערבבים יחד קמח, הבא 3 מרכיבים, ואם תרצה, קינמון בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. הבלילה כפית למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ ' (12 כוס).
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
7
הסר מחבת מתלה חוט, מגניב לחלוטין (כ 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
8
כיכרות עוגה פאונד בטטה: להכין הבלילה לפי ההוראות; יוצקים לתוך 2 משומן ומשוריין 8 1/2-x 4 1/2-loafpans אינץ'.