קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת לימון-פרג

עוגת לימון-פרג
עוגת קפה עם פרג לימון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמרים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קפה לימון-פרג, עוגת קפה פרג זיגוג לימון, ו יוגורט יווני מאייר לימון פרג קפה עוגה.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים 4 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, שמרים, מלח, חלב ו 1/2 כוס חמאה מומסת עד מעורב היטב. על משטח מקומח קל, ללוש בצק 5 עד 6 דקות, הוספת קמח נוסף לפי הצורך, עד חלקה כבר לא דביק. גריז קערה גדולה עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים ומניחים לעלות במקום חם 30 עד 40 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בינתיים, גריז 10 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר, קליפת לימון וזרע פרג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
לגלגל חצי בצק בכל פעם לתוך חבל, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חתוך כל חבל ל-16 חתיכות. להחזיר חתיכות בצק לקערה משומנת; לזרוק בעדינות עם 1/2 כוס חמאה מומסת, באמצעות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מפזרים תערובת פרג על בצק חמאה; לזרוק בעדינות עד מצופה היטב. צורה חתיכות לתוך כדורים; מקום שווה במחבת. מכסים ומניחים לעלייה במקום חם 20 עד 30 דקות או עד שהבצק יוכפל כמעט בגודל (הבצק יגיע רק לחלק העליון של המחבת).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב עמוק. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל כדי להסיר לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים חמים.