קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא
אם יש לכם סוכר, חלב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת פשטידה 9 אינץ ' עם קרום עוגה בלתי מוסווה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחית את תפוחי האדמה המתוקים בצורה חלקה, ומערבבים בחמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר ואת קרום העוגה מתחיל חום, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים את החלבונים ביצה לתוך קערה ערבוב נקי, והכה עד נוקשה עם מיקסר חשמלי להגדיר על בינוני, 3 עד 5 דקות. לנצח 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל, עד התערובת מחזיקה פסגות המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
הסר את העוגה מהתנור ואת מרנג כפית על מילוי בטטה, מתערבל מרנג לתוך פסגות אטרקטיביות. חזור לתנור ואפה עד שהקצפת הופכת לחומה זהובה, כ -10 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות