עוגת מרק עגבניות של מימי
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת מרק העגבניות של מימי יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עגבניות, מלח, אגוזי מלך וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הכפולה של מימי (מתערובת עוגה), עוגת הקטיפה האדומה של מימי, ו מימי עוגת שוקולד בשווי 300 דולר..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. לנפות יחד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, קינמון, שיני ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. בקערה נפרדת, לשלב מרק עגבניות, מים וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת מוקרם לסירוגין עם תערובת הקמח. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
יוצקים הבלילה לתוך 10 אינץ Bundt או מחבת צינור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות במחבת, ואז להפוך על מתלה תיל.