קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג לימון

עוגת ספוג לימון
עוגת ספוג לימון אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סוכר, קמח עוגה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת ספוג לימון II, מצות-עוגת ספוג לימון, ו עוגת ספוג לימון עם תותים מזוגגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
בקערה גדולה, להכות ביצים עד רך ולימון צבעוני. בהדרגה לנצח בסוכר. מערבבים במיץ לימון וחומרי טעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים תערובת קמח מנופה בהדרגה תוך כדי מכות; להכות רק מספיק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
4
מוסיפים חלב חם במהירות 1 כף בכל פעם, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
יוצקים למחבת ungreased בבת אחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד חום זהוב המשרד לגעת. הפוך, וקריר במחבת. ואז לשחרר צדדים, ולהסתובב על מתלה עוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'